Close

Όροι χρήσεως

Καλώς ήλθατε στις ιστοσελίδες της εταιρίας μας. Κάνοντας χρήση του site μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα και στα κείμενα που περιέχονται στο site. Οποιαδήποτε άλλη χρήση πέραν του πληροφοριακού σκοπού, απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Το MOTO HEART  δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα, στα κείμενα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σ ’αυτόν τον ιστοχώρο είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται “ως έχει” χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Το MOTO HEART δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του www.motoheart.gr σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Το MOTO HEART  δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα) στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση του site του MOTO HEART  υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

Ευθύνη του χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για:

  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο  MOTO HEART ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε  προσώπου,
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λπ.,
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων,
  • Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών,
  • Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων,
  • Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,
  • Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Επίσης συμφωνούν ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, οι μέτοχοι και άλλοι συνεργάτες του MOTO HEART  δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site του MOTO HEART. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Πνευματικά Δικαιώματα

Στο site περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στο MOTO HEART  ή/και στους νόμιμους εκπροσώπους της και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησίας του MOTO HEART  ή/και των νόμιμων εκπροσώπων της και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Το MOTO HEART  κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

Ισχύων Νόμος

Το site έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από το MOTO HEART , στην Αθήνα και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση του site και την ερμηνεία του. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής. Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με το MOTO HEART  και το MOTO HEART  έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του site και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

Δήλωση Εχεμύθειας

Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στο site του MOTO HEART  (www.motoheart.gr)

Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει.

Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:

  • προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας,
  • προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση του site του MOTO HEART
  • προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.

Παρ’ όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες – καθώς επίσης και το IP address – θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι του MOTO HEART  μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα. Επίσης, αν ζητήσετε έναν από τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών του MOTO HEART  να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αλληλογραφία, αυτός θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο το εύρος πληροφοριών το οποίο είναι σχετικό με το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένων της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και των μηνυμάτων σας. Το MOTO HEART  έχει συνδέσεις με άλλα sites. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες.

Ασφάλεια Συναλλαγών & Προσωπικά Δεδομένα

  1. Το MOTO HEART αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.
  2. Το MOTO HEART για την μέγιστη ασφάλεια των online εμπορικών συναλλαγών σας, σας μεταφέρει στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας. Μέσα από το περιβάλλον αυτό, κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνσή σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.
  3. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από το MOTO HEART και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του του Ν. 2472/1997.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά το MOTO HEART δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.motoheart.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από τo MOTO HEART. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Όλα τα προϊόντα του MOTO HEART που παρουσιάζονται σε αυτήν την ιστοσελίδα, είναι «Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά».

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ (e-shop)

Ο σκοπός του ιστότοπου μας είναι καθαρά ενημερωτικός καμία παραγγελία δεν διεκπεραιώνετε μέσο του e-shop του. Ο οποιοσδήποτε χρήστης του e-shop μας παρέμβει σε παραγγελία ο μόνος τρόπος για να διεκπεραιωθεί είναι μόνο μέσω του φυσικού μας καταστήματος όπου εδρεύει στην οδό Γράμμου 10 στην Καλλιθέα.
Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε στο 210 958 5888 ή 698 181 8115 ή στο 697 397 339 και συνεργάτες μας θα χαρούν να σας λύσουν την κάθε σας απορία.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Όλα τα ανταλλακτικά της κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ δεν δεχόμαστε αλλαγή, ανταλλαγή όπως και επιστροφή χρημάτων μετά την παράδοση στον πελάτη.

4. COOKIES

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies – μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στο μηχάνημά σας για να βοηθήσουν τον ιστότοπο να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία χρήστη. Σε γενικές γραμμές, τα cookie χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση των προτιμήσεων των χρηστών, για την αποθήκευση πληροφοριών για προϊόντα όπως καροτσάκια αγορών και για την παροχή ανώνυμων δεδομένων παρακολούθησης σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως το Google Analytics. Υπάρχουν γενικά cookies για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης. Ωστόσο, ίσως προτιμάτε να απενεργοποιείτε τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο και σε άλλους. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε την ενότητα βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ COOKIES

cfduid: Χρησιμοποιείται για το CloudFlare του CDN μας για τον εντοπισμό μεμονωμένων πελατών πίσω από μια κοινή διεύθυνση IP και την εφαρμογή ρυθμίσεων ασφαλείας ανά πελάτη. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής εδώ: Πολιτική απορρήτου CloudFlare.
PHPSESSID: Για να προσδιορίσετε τη μοναδική σας σύνοδο στον ιστότοπο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ COOKIES (ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ)

wp-auth: Χρησιμοποιείται από το WordPress για τον έλεγχο ταυτότητας των συνδεδεμένων επισκεπτών, τον έλεγχο ταυτότητας με κωδικό πρόσβασης και την επαλήθευση χρηστών.
wordpress_logged_in_ {hash}: Χρησιμοποιείται από το WordPress για τον έλεγχο ταυτότητας των συνδεδεμένων επισκεπτών, τον έλεγχο ταυτότητας με κωδικό πρόσβασης και την επαλήθευση του χρήστη.
wordpress_test_cookie Χρησιμοποιείται από το WordPress για να διασφαλίσει ότι τα cookies λειτουργούν σωστά.
wp-settings- [UID]: Το WordPress ορίζει μερικά cookies wp-settings- [UID]. Ο αριθμός στο τέλος είναι το ατομικό σας αναγνωριστικό χρήστη από τον πίνακα βάσης δεδομένων των χρηστών. Αυτό χρησιμοποιείται για να προσαρμόσετε την άποψή σας για τη διεπαφή διαχείρισης και, ενδεχομένως, και για την κύρια διεπαφή ιστοτόπου.
wp-settings- [UID]: Το WordPress ορίζει επίσης μερικά cookies wp-settings- {time} – [UID]. Ο αριθμός στο τέλος είναι το ατομικό σας αναγνωριστικό χρήστη από τον πίνακα βάσης δεδομένων των χρηστών. Αυτό χρησιμοποιείται για να προσαρμόσετε την άποψή σας για τη διεπαφή διαχείρισης και, ενδεχομένως, και για την κύρια διεπαφή ιστοτόπου (site interface).

5. WHO HAS ACCESS TO YOUR DATA

If you are not a registered client for our site, there is no personal information we can retain or view regarding yourself.

If you are a client with a registered account, your personal information can be accessed by:

  • Our system administrators.
  • Our supporters when they (in order to provide support) need to get the information about the client accounts and access.